От Фейсбук профила на Костадин Костадинов   Всички български граждани бяхме

...
От Фейсбук профила на Костадин Костадинов   Всички български граждани бяхме
Коментари Харесай

Костадинов за канинета Петков: Немощно, тотално импотентно

От Facebook профила на Костадин Костадинов  

Всички български жители бяхме сюрпризирани, когато разбрахме от това ненадейно признание на един от факторите на ръководещата коалиция, че държавният запас някак си внезапно е намалял.

Подготвили сме съответните въпроси, тъй като не би следвало да гадаем къде са парите на страната, а да питаме и да получим пряк отговор от министъра на финансите. Мен повече ме тормози друго - че има проблем с финансите, не е вест. Това се видя още при правенето на държавния бюджет за 2022 година, който закъсня извънредно доста и беше признат невиждано късно.

По-скоро казусът е в това, че има безпорядък на всяко едно равнище в управническата администрация. Имаме типичен образец за едно немощно, тотално импотентно в управнически проект държавно управление, което страда от всяческа безпринципност и несръчност във всяко едно отношение. Каквото и да кажа, колкото и да е сериозно, ще бъде много едва, с цел да обрисува обстановката, в която се намираме сега.

България като страна и държавност банкрутира и тук не приказвам за финансов банкрут, приказвам за честен за административен за управнически за държавнически банкрут. Виждаме едни инцидентни хора, сложени на неслучайни позиции, които водят политика явно в полза на непознати страни, те не се стремят и да го крият и изясняват, че това ръководство в полза на непознати страни е форма на изложение на съюзнически задължения.

Самият наш министър-председател сподели нещо, което беше невиждано и никой преди него не си беше разрешавал да каже. Той сподели, изтъквам „ България би трябвало да избира дали да бъде дребна, самостоятелна, независима, страхлива страна или да бъде мощна в Европейски Съюз и НАТО “.

Никога зависимостта не се е представяла като мотив за горделивост, по този начин както направи нашият министър-председател в последните няколко месеца, откогато ръководи страната.  

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР